Spelningen på SEF 2011 rockade!!!

Posted: November 16, 2011 by angr777 in Uncategorized

This slideshow requires JavaScript.

Spelningen på Clarion blev så där magisk och trevlig som man bara kan önska sig. Det var full uppställning redan på söndagen så att allt var riggat och klart inför måndagens spelning. Bara och koncentrera sig på uppgiften. Ca 250 personer fanns med i publiken och vår låtlista var ca 10 låtar. Start med Welcome to the Jungle…fungerade bra! Några grejer ska vi slipa på till nästa gång men det totala intrycket blev jävligt bra!

Jonny Andersson och Pontus Carling gjorde ett bra jobb gällande ljud och ljus. Trevligt och ha dessa herrar med – då blir det proffisgt gjort. Sen riggade vi 4 st HD-kameror, stereo inspelning av ljud + inspelning av 24 kanaler direkt från mixerbordet. Så nu finns det material för att skapa en kompett konsertfilm. Stay tuned!

Niklas Goudes kollega Mikael Anderberg (IT-Expert) men också proffsfotograf smög runt och fotade oss…ska bli kul och se vad vi kan få för rockbilder här!!

Humandata som ligger bakom SEF 2011 gjorde en strong insats för eventets lyckade utformning. Vi i bandet fick både greenroom med lite gosaker och middag!! TACKAR!!

Sen var det som vanligt – efter att allt råddande var klart..så var klockan 04.00…så tisdagen blev en tung arbetsdag. Nåja det hör till rocken-roll.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s